dobar savjet

Mama otkrila: 'Evo kako svakog jutra smirujem svoje dijete prije odlaska u školu'

09.10.2019.
u 17:15

Melissa Conlon podijelila je jednostavan trik koji je olakšao njen roditeljski posao.

Malena Ellie ne može podnijeti rastanak od mame pa je tako svako njihovo jutro popraćeno suzama i jecajima. Melissa je na internetu vidjela rješenje i doskočila tom problemu tako što je na njihove dlanove iscrtala srca.


 

Djevojčici je kazala kako su ta srca čarobni 'gumbi za zagrljaj' odnosno kako svaki put kada pritisne srce dobije zagrljaj.  Tvrdi kako je shvatila da je malena svakog jutra sve mirnija prilikom rastanka pred školom.

- Jutros ju je ponovno bilo strah samu otići u školu pa sam pomislila kako nemam ništa za izgubiti. Nacrtala sam srca na naše dlanove. Rekla sam joj kako se gumbi pune kada se držimo za ruke pa smo tako otišle u školu - napisala je kreativna mama u svojoj objavi. 

Malena je shvatila da svaki put kada poželi zagrljaj svoje majke mora samo pritisnuti crtež na svojem dlanu i bez straha je otišla u školu, a po prvi put nakon dugo vremena nije plakala. 

Mamina objava naišla je na odobravanje od strane mnogih drugih roditelja koji su se i sami složili kako je ovo idealan način da se olakša rastanak za one mališane koji se boje odvajanja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?