NAJSLAĐI NAVIJAČI

Luka, Lovro i Maro iz Kiseljaka s tatom pratili sve utakmice: 'Kad damo gol, vičemo svi zajedno!'

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook
1/3
18.12.2022.
u 17:30

Posljednja od fotografija nastala je jučer tijekom borbe Vatrenih za brončanu medalju, a prikazuje tatu Vlatka i njegove sinove trojke Luku, Lovru i Maru kako u 'šeičkim' kapama budno navijaju.

Vidio sam da su si navijači u Katru napravili kostime, pa sam im ja malo 'ukrao' tu ideju i označio sebe i naše dečke kao da smo u Katru, govori za 24sata.hr Vlatko Bošnjak iz Kiseljaka o fotografijama koje su iznenadile cijelu regiju.

Posljednja od njih nastala je jučer tijekom borbe Vatrenih za brončanu medalju, a prikazuje tatu Vlatka i njegove sinove trojke Luku, Lovru i Maru kako u 'šeičkim' kapama budno navijaju.

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

Njihov tata kaže kako je sve krenulo od velike pobjede Hrvatske nad Brazilom, kad ih je na kauču fotografirala njegova supruga Martina, bez koje kako kaže, ovo ne bi bilo moguće.

- Baš nas je iznenadilo, slika je nastala spontano, djecu smo taman mislili odvesti na spavanje, ali onda nas je ona fotografirala - kaže Vlatko i otkriva kako je nastala njihova posljednja fotografija u okršaju s Marokom.

- Kape smo napravili od platnenih pelena. Kad bi dečki došli iz vrtića, ja bih to nosio na glavi pa im se svidjelo, budući da su još mali i sve žele ponoviti. Zapravo sam ih dobio na trik, kad su vidjeli da ju ja nosim, navalili su i oni - objašnjava Vlatko.

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

- Otkad je počelo prvenstvo navijam u kući s njima, prije bih obično otišao u kafić s društvom, a ovako doma pomognem i družim se s njima. Inače igram za NK Kiseljak, to je druga federalna liga, volio bih da i oni jednog dana krenu tim stopama. Još su mali, ali polako upijaju sve. Kad zabijemo gol, vičemo svi zajedno - kaže Vlatko i dodaje kako se fotografiraju nakon svake utakmice, ali da su za fotografijom nakon utakmice s Brazilom, gdje mališani piju mlijeko a on pivo, svi 'poludjeli'.

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?