oldtimer festival

Ljubitelji vremešnih ljubimaca na četiri kotača stigli u Fojnicu

13.10.2020.
u 13:47

Među manifestacijama koje nisu prekinule tradiciju održavanja, već su je prilagodile epidemiji koronavirusa je i Međunarorodni oldtimer festival u Fojnici. Održava se 12. godinu, a ove godine zbog pandemije koronovirusa mnogi sudionici nisu bili u mogućnosti doći, poput gostiju iz Mađarske. “Mađari ove godine nisu s nama jer nisu mogli prijeći granicu. Ipak, broj sudionika daleko je iznad naših očekivanja. Od 20-ak planiranih, imamo 50-ak vozila iz BiH, RH i Srbije”, potvrdio nam je Branko Stanić, jedan od članova organizacijskog tima Festivala koji već 12 godina organizira Oldtimer klub Fojnica. Najbrojniji među sudionicima bili su članovi Oldtimer kluba Sarajevo. Najstariji automobil je Opel iz 1954. vlasnika Jakše Vranješa iz Kaštel Kamberovca pokraj Splita. Da uz vremešne ljubimce često ide posada u najboljim godinama, dokazali su Mijo i Rajka Kelava, bračni par iz Širokog Brijega koji su došli u Fojnicu.

Inače, i ovogodišnji Oldtimer fest završio je podjelom nagrada u nekoliko kategorija, od vlasnika najstarijeg automobila i posade do onih koji su bili najbolji na ispitu spretnosti. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?