Nakon eksplozije ispred Tržnog centra 'Tom' na Palama

Liječnici se još bore za život bivšeg ljubomornog muža

eksplozija plina
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
10.07.2014.
u 11:35

Htio je usmrtiti sebe i ženu koja nije željela s njim više živjeti

Zdravstveno stanje Mladena Ćosića, ozlijeđenog kada je aktivirao bombu ispred Tržnog centra “Tom” na Palama, i dalje je izuzetno teško i on je životno ugrožen, rekla je glasnogovornica bolnice Koševo Muamera Šehić.

“Stanje ovog pacijenta za sada je stabilno, on diše spontano mada je i dalje u izuzetno teškom stanju i životno je ugrožen”, potvrdila je Šehić.

Ona je dodala da je Ćosić pod nadzorom liječnika na intenzivnom Odjelu za anesteziju i reanimaciju. Ćosić je 6. srpnja aktivirao eksplozivnu napravu ispred Tržnog centra “Tom” te zadobio ozljede na rukama, nogama i trbuhu. Tom prilikom ozlijeđena je i njegova bivša žena Biljana Ćosić, koja je po prijemu u bolnicu Kasindo u Istočnom Sarajevu bila stabilna i izvan životne opasnosti. Biljana je zadobila veliki broj rana od gelera, ozljedu oka, otvoreni prijelom jedne noge i ozljedu tetive. Sve se odigralo zbog Mladenove ljubomore. Naime, nije se mogao pomiriti s razvodom unazad dva mjeseca i ženinim odbijanjem da mu se vrati pa je on najposlije došao na njezino radno mjesto i izvukao je vani, da bi potom i povukao osigurač bombe.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije