ISPROBAJTE

Kuhar podijelio genijalan trik: Evo kako ćete dobiti najkremastiji pire krumpir ikada

pire krumpir
shutterstock
04.06.2023.
u 13:15

Samo jedna promjena u pripremi pomoći će vam u dobivanju savršeno kremastog pire krumpira

Morgan Hipworth, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melbourneu, Australija, podijelio je svoj jednostavan trik kako napraviti najkremastiji pire krumpir, a sve što je potrebno jest malo mlijeka, kako prenosi Daily Mail. U videu koji možete pogledati ispod detaljno je objasnio svoju metodu pripreme.

 

Sastojci:

500 grama krumpira

100 grama maslaca

100 mililitra mlijeka

morska sol 

 

@morgan do you prefer smooth or lumpy mashed potato? 🤤 #food #yum #foryou #cooking ♬ original sound - Morgan Hipworth

 

Priprema:
Ogulite i narežite krumpir na velike komade. Kuhajte ih u loncu s obilnom količinom morske soli.
Ocijedite krumpir i zgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i miješajte pet minuta.
U drugu posudu ulijte mlijeko i pustite da zavrije. Polako ga dodajte smjesi krumpira, zajedno s maslacem.
Miješajte dok krumpir ne postane lagan i pahuljast. Po potrebi dodajte sol.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije