Maloljetnički kriminal u porastu

Kruševljanin kojega su tinejdžeri ubili spavao u napuštenim kućama

22.01.2018.
u 08:10

Dvojica maloljetnika uhićena su u Kruševcu zbog sumnje kako su ubila Dragana Novosela Čkembu (64), nekadašnjeg lokalnog nogometaša i poznatog navijača.

Kako se doznaje, maloljetnici su osumnjičeni da su brutalno pretukli Kruševljanina tako što su ga do iznemoglosti udarali tupim predmetom nanijevši mu pri tome teške ozljede.

Novosel je od teških ozljeda preminuo 12. siječnja ove godine na intenzivnom odjelu Opće bolnice u Kruševcu.

- Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Kruševcu rasvijetlili su ubojstvo 64-godišnjeg Kruševljanina i sucu za maloljetnike Višeg suda u Kruševcu priveli dvojicu maloljetnika zbog postojanja osnovane sumnje kako su izvršili to kazneno djelo - priopćeno je iz PU Kruševac.

Pretučeni Novosel kojega su tinejdžeri napali pronađen je nadomak Željezničke postaje u Kruševcu, gdje je ležao u jako teškom stanju u jednoj napuštenoj kući.

- Sumnja se kako su dvojica maloljetnika tupim predmetom nanijela ozljede oštećenom, od kojih je preminuo 12. siječnja ove godine na intenzivnom odjelu Opće bolnice u Kruševcu - izjavili su tim povodom iz kruševačke 
policije. Novosel, koji je posljednje godine proveo u Kruševcu, uglavnom je živio u napuštenim objektima. Međutim, gotovo svi Kruševljani su znali tko je on. Za sada nije poznato zbog čega su mladići odlučili obračunati se s njim i nasmrt ga pretući.

- Ne znamo što se dogodilo. Nismo ništa čuli. Samo su nam ispričali susjedi da su bile policija i hitna i da su ga zatekli u lošem stanju. Nije se mogao pomaknuti. Mi smo u šoku, zašto bi njega bilo tko dirao? Svi su ga znali - ispričali su njegovi poznanici iz Kruševca. Tinejdžeri su ga, navodno, prvo verbalno napali, a poslije i nasrnuli na njega. Međutim, kojim predmetom su ga ubili i zašto, i dalje nije do kraja razjašnjeno. Ovo, nažalost, nije prvi put da su maloljetnici počinitelji takvih tragičnih sukoba.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije