RAZLAZ

Kreće čistka u PSG-u: Sportski direktor platio cijenu neosvajanja Lige prvaka

22.05.2022.
u 12:56

Francuski nogometni prvak Paris SG razišao se sa svojim dosadašnjim sportskim direktorom, bivšim brazilskim reprezentativcem Leonardom (52)

Leonardu je ovo bio drugi boravak na poziciji sportskog direktora u Parizu, taj je posao prvotno obavljao od 2011. do 2013. godine, da bi se vratio 2019. i ostao tri godine.

Do rastanka PSG-a i Leonarda došlo je dan nakon što je Kylian Mbappé produžio ugovor s pariškim klubom na još tri godine iako se špekuliralo kako će jedan od najboljih napadača na svijetu otići u madridski Real.

Leonardu se dosta zamjeralo što je doveo Sergija Ramosa i Lionela Messija, dvije nogometne zvijezde u veteranskim godinama, a koje više ne mogu biti na razini koju su pokazivali u svojim ranijim klubovima Realu odnosno Barceloni.

Tu su i neke druge pogreške u dovođenju igrača što je rezultiralo neosvajanjem toliko željene Lige prvaka, a na zub su ga uzeli i navijači koji su transparentima tražili njegov odlazak iz kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?