Balerine "Arabesque" kod gradonačelnika

Kordić: "Vaši rezultati su vrijedni divljenja, zaslužujete bolje uvjete za rad"

22.12.2021.
u 15:36

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u Gradskoj vijećnici članice Baleta Mostar Arabesque i umjetničku direktoricu Arletu Ćehić, prof. baletne pedagogije.
Arleta Čehić kazala je tom prigodom kako Balet Mostar Arabesque djeluje već 15 godina, iza sebe ima brojna međunarodna i svjetska natjecanja  s kojih u Mostar donosi značajne medalje i priznanja, pronoseći tako na međunarodnoj sceni i ime Mostara i Bosne i Hercegovine, unatoč činjenici da nema odgovarajuće uvjete i prostor za kvalitetan rad. "U iznimno toploj, ali i poslovno konkretnoj atmosferi Gradonačelnik je bio veoma zainteresiran za naše rezultate, ali i načine na koje Grad može pomoći, kako bi se donekle amortizirali slabi uvjeti rada. Svi smo ponosni što smo Gradonačelniku Kordiću predstavili malu baletnu vojsku koja marljivo usvaja najviše vrijednosti rada i za to biva po svijetu nagrađivana i što nas je neočekivano toplo i angažirano primio" - izjavila je Ćehić.
Gradonačelnik Kordić rekao je kako su postignuti rezultati vrijedni divljenja s obzirom na uvjete u kojima članice Baleta Mostar Arabesque rade i vježbaju.
Obećao je kako će u idućem razdoblju Grad Mostar pokušati iznaći rješenje da se osigura odgovarajući prostor kako bi u budućnosti imali primjerene uvjete, jer ulaganje u obrazovanje i mlade je nešto što treba i jest prioritet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije