IZAŠLA SNIMKA

Bio je siromašni imigrant iz Jugoslavije pa kupio crkvu i napravio obiteljski raj. Pogledajte raskoš

Zlatan Ibrahimović
JENNIFER LORENZINI/REUTERS
11.06.2024.
u 18:44

Ibrahimović je u luksuzni dom pretvorio građevinu koja je nekad bila crkva, a izgrađena je davne 1898. godine. Ibrahimović ju je otkupio za 10 milijuna eura i pretvorio u svoje obiteljsko gnijezdo

Prijateljska utakmica između Srbije i Švedske u Stockholmu bila je oproštajka za legendarnog Zlatana Ibrahimovića u dresu švedske reprezentacije. Ekscentrični 43-godišnjak se od klupskog nogometa oprostio prošle godine u dresu talijanskog velikana Milana, a sada se u potpunosti oprostio od nogometa i 'okačio kopačke o klin'. Pred 50 tisuća navijača Ibrahimović je imao spektakularan oproštaj, potekle su i suze. 

Nakon igračke karijere Ibrahimović je ostao raditi u Milanu kao klupski savjetnik, a srpski medij Sportal iskoristio je njegov oproštaj u Stockholmu i posjetio luksuzni dio grada u kojem je kupio kuću. Ibrahimović je u luksuzni dom pretvorio građevinu koja je nekad bila crkva, a izgrađena je davne 1898. godine. Ibrahimović ju je otkupio za 10 milijuna eura i pretvorio u svoje obiteljsko gnijezdo. Kuća, čiji je izgled osjetno promijenjen, prostire se na 940 kvadratnih metara u ulici Storgatan.

Ibrahimović je napravio dosta promjena spuštajući plafon, promijenio je fasadu, vrata i postavljanjem lifta. U prizemlju je napravio garažu rušeći zidove kako bi imao mjesta za svoje luksuzne automobile. Zanimljivo je kako nisu baš svi blagonaklono gledali na njegovu kupnju nekadašnje crkve i prenamjenu u privatno vlasništvo. Tako je svojevremeno na njegovim vratima osvanuo natpis ‘judo’. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije