Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Komšićeva Zora Terzić - Šeremet pobjegla iz države, a kandidat je Anto Popović

Navodno je Terzić-Šeremet koju javnost nije imala priliku upoznati primila ozbiljne prijetnje
16. srpnja 2014. u 13:05 15 komentara 1910 prikaza
'preb zeljko komsic'
Foto: 'HRVOJE POLAN'

Zora Terzić - Šeremet neće biti hrvatski član Predsjedništva BiH, već umirovljeni psiholog Anto Popović koji je također Livnjak, piše Večernji list. Predsjednik stranke Željko Komšić je obznanio kako je Terzić-Šeremet nakon kandidature dobila prijetnje, te su ona i njena obitelj bili prinuđeni privremeno napustiti Livno, gdje žive, ali i BiH.
-Terzić-Šeremet je na sjednici Predsjedništva DF-a bila izabrana za našeg kandidata. U međuvremenu, kada je ta informacija objavljena, Terzić-Šeremet i cijela njena obitelj primili su ozbiljne prijetnje koje su takvog karaktera da su privremeno, dok se situacija ne smiri, napustili BiH. U tom trenutku smo morali tražiti drugog kandidata, jer je stav bio da idemo s dva kandidata upravo zbog toga da pokažemo da je DF stranka kojoj sutra nitko neće moći prigovoriti da podmeće Bošnjacima ili Hrvatima. To je nešto što sam ja osam godina nosio, to da sam podvala Hrvatima, pa da ne bi bilo ponovo isto, evo i hrvatski i bošnjački kandidat. Ja vjerujem u ove ljude, vjerujem da će među ovom dvojicom biti jedan, a najbolje bi bilo kad bi bila dvojica, izbornih pobjednika - kazao je Komšić. 

 • Avatar error
  error:

  A jest hrabra u pm...ona je svakako kandidat samo reda-radi, nitko ziv pa ni ona sama ne vjeruje da bi dobila ni 1000 glasova u cijeloj bih...a ovaj psiholog Ante je prolupao daavno, ako se ne varam on je jedno ... prikaži još! vrijeme radio u centru za socijalnu skrb te mislim da ima godina poprilicno,pitanje je hoceli docekati 10 mjesec ili ce preminuti od starosti...neozbiljno skroz, zasto komsic nije nasao nekog svog hravta sarajliju nego sramoti psiho-bolesnike htvte u hravtskim zupanijama...

 • novabila:

  Ne bježi žena što joj neko prijeti nego je pročitala ovog luzera Komšića a svjesna je da ako ima neki svoj osobni kredibilitet izgubitče ga nakon izbora jer neče dobit 100 glasova a što joj to treba,neznam samo zašto Komšić ... prikaži još! ljudima prosipa maglu sa tobožnjim prijetnjama.

 • nema.nama.9:

  Nije vrijedan ovaj Jugosloven da ga se spominje...