Okus juhe će se popravi jer će krumpir upiti višak soli. Ipak, važno je obratiti pažnju na nekoliko sitnica.
Oguljeni krumpir treba pustiti da krčka u juhi oko 30 minuta, ali ne smije se raskuhati. Treba biti napola kuhan. Krumpir se može i narezati na kockice, a škrob iz njega će izbalansirati dodatnu sol. Kada se krumpir izvadi, juha bi trebala biti manje slana, a ručak spašen.
Iako je ovo vrlo jednostavno rješenje, krumpir neće upiti svu sol, ali će svakako biti odličan spas u zadnji čas.
ODLIČAN SAVJET
Koliko puta ste presolili juhu? Postoji vrlo jednostavno rješenje ovog problema
Često se događa da je hrana slanija, a u ovom slučaju oguljeni krumpir spašava situaciju
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.