ODLIČAN SAVJET

Koliko puta ste presolili juhu? Postoji vrlo jednostavno rješenje ovog problema

16.08.2019.
u 12:30

Često se događa da je hrana slanija, a u ovom slučaju oguljeni krumpir spašava situaciju

Okus juhe će se popravi jer će krumpir upiti višak soli. Ipak, važno je obratiti pažnju na nekoliko sitnica.  

Oguljeni krumpir treba pustiti da krčka u juhi oko 30 minuta, ali ne smije se raskuhati. Treba biti napola kuhan. Krumpir se može i narezati na kockice, a škrob iz njega će izbalansirati dodatnu sol. Kada se krumpir izvadi, juha bi trebala biti manje slana, a ručak spašen.  

Iako je ovo vrlo jednostavno rješenje, krumpir neće upiti svu sol, ali će svakako biti odličan spas u zadnji čas.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije