Pripreme za sjednicu

Kolegij Doma naroda Parlamenta FBiH prvi put će se održati u Mostaru

dom naroda
Foto: VL FOTO
26.09.2015.
u 06:30

Kolegij Doma naroda FBiH održat će se u Skupštini HNŽ-a, a sjednica Doma naroda bi trebala biti održana 30. rujna u Sarajevu

Kolegij Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koji čine predsjedateljica Doma Lidija Bradara, dopredsjedatelj Jasenko Tufekčić, te predsjednici klubova izaslanika iz reda hrvatskog, bošnjačkog i srpskog naroda Tomislav Martinović, Osman Ćatić i Slaviša Šućur, kao i tajnik Doma naroda Izmir Hadžiavdić, zasjedat će u ponedjeljak, 28. rujna 2015. godine, s početkom u 12 sati u prostorijama Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru, piše Večernji list. Izjave za medije bit će omogućene prije početka sjednice Kolegija. Na dnevnom redu sjednice Kolegija razmatrat će se točke predložene za 5. izvanrednu sjednicu Doma naroda Parlamenta Federacije BiH sazvanu za 30. rujna 2015. godine, a to su: prijedlog za izglasavanje nepovjerenja Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o doprinosima, te prijedlog odluke o izboru predsjednika, zamjenika predsjednika i članova radnih tijela Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije