ŠTO VOLITE?

Koja vas osobina najviše privlači kod partnera, otkrit će vam ova fotografija

Pinterest
12.08.2020.
u 07:25

Pogledajte ilustraciju i prva stvar koju ugledate otkrit će vam istinu o vama.

Teško je opisati specifične osobine i karakteristike koje su nam najprivlačnije kada se radi o druženju, zaljubljivanju i vezama. To je jednostavno tako, kao što ne možemo kontrolirati ono što vidimo kad promatramo optičke iluzije ili rezultate koje dobivamo prilikom testiranja osobnosti. Kad otkrijemo više o tome koje neobične osobine tajanstveno privlače našu pažnju, postaje nam lakše pronaći pravog partnera. Pogledajte sljedeću ilustraciju i prva stvar koju ugledate, otkrit će vam upravo to, prenosi Your Tango.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili ženu na stijeni, osobina za koju smatrate najprivlačnijom je sebičnost. Ne možete si pomoći. Privlače vas osobe koje prije svega sebe imaju u centru pažnje. Privlači vas nešto u tome što se šepure poput pauna. Zapamtite da je samopouzdanje drugačije od sebičnosti. Dobro je vjerovati u sebe i voljeti sebe, ali morate napraviti mjesta i za druge ljude u svom srcu.

Ako ste prvo vidjeli jedrilicu, osobina koju smatrate najprivlačnijom je buntovnost. Zavidite ljudima koji traže avanturu i koji nemaju problema s ostavljanjem svojih odgovornosti i obveza te kretanjem u novi doživljaj. Njihova je odvažnost definitivno privlačna, ali ako su voljni sve to ostaviti iza sebe, to bi moglo značiti i vas. 

Ako ste prvo vidjeli čovjekovo lice, osobina koju smatrate najprivlačnijom je emocionalna distanciranost. Duboko ste emocionalni i izražavanje osjećaja vam je važno, ali želite da vaš partner bude drugačiji, netko tko je čvrst kao stijena i skriva osjećaje. To što su snažni, ne mora značiti da trebaju isključiti ili potiskivati osjećaje. Možete pronaći snažnog partnera koji je također emocionalan.

Ako ste prvo vidjeli brodice u daljini, osobina koju smatrate najprivlačnijom je vatreni temperament. Privlače vas ljudi koji su dopustili da im se osjećaji probude, i dobri i loši. Svi se ljutimo s vremena na vrijeme. Ako se s ljutnjom nosimo na pravi način, to je potpuno zdravo i normalno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije