Radončić i Izetbegović

Dogovoren koalicijski savez SDA i SBB na svim razinama vlasti

Izetbegović i Radončić
14.10.2015.
u 15:19

Očekuje da će na osnovu ovog koalicijskog sporazuma SBB-u pripasti i četiri ministarstva u Vladi FBiH koja su ranije pripadala Demokratskoj fronti koja je istupila iz parlamentarne većine

Na današnjem sastanku lidera Stranke demokratske akcije (SDA) i Saveza za bolju budućnost (SBB), Bakira Izetbegovića i Fahrudina Radončića, koji je održan u Predsjedništvu BiH, zaključeno je da se ide u koalicijski savez SDA-SBB na svim razinama. 

To je izjavio Radončić nakon sastanka očekujući da bi idući tjedan koalicijska izaslanstva mogla napraviti sporazum. 

Govoreći podrazumijeva li to da će SBB ući u Vijeće ministara BiH kazao je da je u ovom trenutku najbolje konsolidirati stanje u Federaciji. 

- Vidjelo se da smo brzo donijeli desetak zakona, a za 15-ak dana donijet ćemo još 10 važnih zakona, odnosno nacrta u Federaciji, rekao je Radončić. 

Također, izjavio je kako očekuje da će na osnovu ovog koalicijskog sporazuma SBB-u pripasti i četiri ministarstva u Vladi FBiH koja su ranije pripadala Demokratskoj fronti koja je istupila iz parlamentarne većine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije