IZETBEGOVIĆ U ZENICI:

Koalicija sa SBB-om slabo funkcionira

adsd
31.03.2017.
u 21:15

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas u Zenici da koalicija sa Savezom za bolju budućnost BiH slabo funkcionira, ali funkcionira, javlja Anadolu Agency (AA).

Izetbegović je s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem i premijerom FBiH Fadilom Novalićem stigao u Zenicu gdje se susreo s premijerom Zeničko-dobojske župnije Miralemom Galijaševićem i gospodarstvenicima s ovog područja. Razgovarali su o stanju u gospodarstvu i problemima s kojima se suočavaju.

Izetbegović se obratio novinarima prije sastanka. Rekao je kako na sastanku s gospodarstvenicima očekuje informacije koje se tiču problema s kojim se suočavaju gospodarstvenici u ovoj županiji.

“Mi ćemo gospodarstvenicima prenijeti informaciju koju imamo, ali i čuti od njih što očekuju od nas, čime su zadovoljni, čime nisu, što se može bolje i brže uraditi. Zatim ćemo imati stranačke sastanke sa županijskom SDA te tribinu u organizaciji SDA”, rekao je Izetbegović.

Na pitanje novinara o koaliciji sa SBB-om, Izetbegović je rekao kako koalicija slabo funkcionira, ali funkcionira.

“Mislim da slabo funkcionira, ali funkcionir. Nakon prolaska krize će bolje funkcionirati, jer svim građanima je potrebna država Bosna i Hercegovina. Evo, što s MMF-om i aranžmanom, što s tiskanjem putovnica i mislim da su svi uvidjeli da je besmisleno sami sebi praviti opstrukcije i usporavati na putu oporavka ekonomije i reformskom putu BiH, jer na taj način muče građane države i sebe”, rekao je Izetbegović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije