Ružno vrijeme

Kiša, susnježica i niska temperatura u naredna četiri dana

kisa
11.03.2016.
u 20:33

Prvi dan sljedeći tjedan u Bosni će izgledati oblačno uz kišu u nizinama, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini pretežno oblačno i bez padavina

Prvi dan vikenda u Bosni će proći oblačno uz slabu kišu, na planinama sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine se očekuje razvedravanje, osim u sjevernim područjima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu od 4 do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, na jugu od 13 do 17 stupnjeva. 

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme. U Bosni će padati kiša u nizinama, dok će se na planinama pretvoriti u snijeg. U Hercegovini prije podne su moguće slabe padavine. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu od 5 do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu od 11 do 15 stupnjeva, piše Klix. 

Prvi dan sljedeći tjedan u Bosni će izgledati oblačno uz kišu u nizinama, a u višim područjima sa snijegom. U jutarnjim satima snijega ili susnježice može biti u nizinama u Krajini, zapadnim i centralnim područjima. U Hercegovini pretežno oblačno i bez padavina. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu od 5 do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 8, na jugu od 10 do 13 stupnjeva. 

U utorak će u Bosni i Hercegovini preovladavati oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu od 3 do 7 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 4 i 9, na jugu od 10 do 13 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije