Vrijeme

Kiša, grmljavina, ponegdje tuča... u drugom dijelu dana

kisa
11.07.2020.
u 07:24

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, povećanjem naoblake, u središnjim i istočnim područjim se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina. Do kraja dana, oborine se očekuju i u ostalim djelovima Bosne. Lokalno je moguća i pojava tuče. U Hercegovini bez oborina. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, u Hercegovini slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 22, a najviša dnevna od 26 do 32, na jugu i sjeveru do 35 stupnjeva, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tijekom dana, povećanjem naoblake s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 31 stupanj.

Nakon svježijeg i ugodnijeg prijepodneva, s porastom temperatura su kod osjetljivih osoba moguće nešto izraženije tegobe u vidu glavobolje, nervoze, dekoncentracije i malaksalosti. Poželjno je boraviti na otvorenom, pri tome djelomično reducirati aktivnosti u najtoplijem dijelu dana i izbjegavati duže izlaganje suncu. Moguće je da lokalni pljuskovi dijelom pokvare opću sliku. S noćnim satima biti će malo ugodnije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije