susret s Čavarom

Kineska tvrtka Tianyuan Construction Group želi ulagati u BiH

cavara
18.08.2016.
u 13:06

Predstavnici ove korporacije izrazili su želju za suradnjom i ulaganjima u Federaciju i BiH koju smatraju izuzetno atraktivnom zbog svog geografskog položaja i povezanosti s cijelom regijom

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je danas u posjet predstavnike kineske kompanije Tianyuan Construction Group, Naizhu Liua i Fang Georgea koji su ovom prigodom predstavili svoju kompaniju, njihove aktivnosti i rezultate rada.

Predstavnici ove korporacije, čije su osnovne djelatnosti građevinarstvo i investiranje, izrazili su želju za suradnjom i ulaganjima u Federaciju Bosnu i Hercegovinu i BiH koju smatraju izuzetno atraktivnom zbog svog geografskog položaja i povezanosti s cijelom regijom, te od Predsjednika Federacije BiH tražili potporu za svoja nastojanja.

„Veliko mi je zadovoljstvo što je jedna velika ekonomska sila kao što je Narodna Republika Kina, a i vaša kompanija, izrazila zanimanje za ulaganje u Bosnu i Hercegovinu i što su prepoznali ovu zemlju kao potencijal za ulaganje. Velika ulaganja u razvoj infrastrukture poticaj su stranim ulagačima da BiH prepoznaju kao zemlju u koju vrijedi ulagati.“, izjavio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?