sarajevo

Kemal Kozarić preuzeo funkciju dekana Ekonomskog fakulteta

Kemal Kozarić
01.09.2016.
u 15:04

Danas je na Ekonomskom fakultetu sarajevskog sveučilišta funkciju dekana preuzeo prof. dr. Kemal Kozarić. Nakon četverogodišnjeg mandata prof. dr. Željka Šaina, dr. Kozarić je izabran za mandatno razdoblje 2016/17 – 2019/20 akademske godine.

“U narednom razdoblju, Dekan i ostali članovi Uprave, nastavno i administrativno osoblje, osigurat će da EFSA postane prvi izbor za upisnike na prvi, drugi i treći ciklus studija iz oblasti poslovnih i ekonomskih znanosti. Kao Dekan, nastojat ću osigurati viši kvalitet nastave i izvannastavnih aktivnosti, održavanje postojećih i stjecanje novih akreditacija, osigurati veći broja prilika za međunarodnu mobilnost studenata, te jačanje veza s poslovnom zajednicom. Stalna komunikacija s potencijalnim, sadašnjim i nekadašnjim studentima bit će jedan od prioriteta“,  istaknuo je profesor Kozarić u okviru svoje vizije rada Fakulteta u mandatnom razdoblju, priopćeno je s Ekonomskog fakulteta. 

Profesor Kozarić, trenutno u zvanju izvandrednog profesora, član je Katedre za financije EFSA. U proteklom razdoblju vršio je dužnost nekoliko istaknutih funkcija: bio je guverner Centralne banke BiH, Ministar financija Sarajevske županije, predsjednik Upravnog odbora Agencije za osiguranje depozita BiH i dr.

Novo rukovodstvo Fakulteta, na čelu s dekanom prof. dr. Kemalom Kozarićem, nastavit će put unapređenja, modernizacije i internacionalizacije ove institucije, s posebnim fokusom na povećanu mobilnost studenata, akademskog i administrativnog osoblja, ističe se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije