Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana

vrijeme
10.04.2016.
u 18:51

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini očekuje se uglavnom vedro vrijeme, a puhat će slab sjeverozapadni vjetar. Temperatura zraka u prijepodnevnim satima bit će između četiri i osam stupnjeva, na jugu deset. U poslijepodnevnim satima očekuje se da će temperature iznositi između 19 i 21 stupanj, na jugu zemlje i do 23 stupnja Celzijusa, javlja Anadolija. 

„U utorak će prije podne bii sunčano. Poslije podne očekuje se umjereno povećanje oblačnosti sa zapada. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između bit će pet i deset, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26 stupnjeva Celzijusa“, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U srijedu se u BiH očekuje uglavnom oblačno vrijeme, a samo ponegdje u zapadnim područjima može pasti i malo kiše. Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između sedam i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 27 stupnjeva Celzijusa.

Vrijeme u Bosni i Hercegovini u četvrtak bit će također oblačno. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u južnim i jugoistočnim dijelovima. Jutarnja temperatura zraka između sedam i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22 stupnjeva Celzijusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije