ISPROBAJTE

Kako najjednostavnije oguliti češnjak? Ovaj trik zaludio je Twitter

Thinkstock
19.06.2019.
u 07:10

Na Twitteru je korisnica Valentina Pestilenez podijelila video s ostalim korisnicima te mreže i pokazala kako se češnjak može očistiti vrlo jednostavno, u samo par sekundi.

Svako malo nailazimo na neke savjete koje mnogi ostavljaju na društvenim mrežama kako bi pomogli drugima. Ili se pohvalili svojim znanjem i umijećem. 

Kako god bilo, mnogima su neki savjeti "kućnih čarolija" promijenili ili barem olakšali život, a čini se kako je i ovaj posljednji takav.  Naime, na Twitteru je korisnica Valentina Pestilenez podijelila video s ostalim korisnicima te mreže i pokazala kako se češnjak može očistiti vrlo jednostavno, u samo par sekundi. Zapravo, uopće ni nema čišćenja ljuske već samo tehnika kojom uz pomoć noža jednostavno vadi glatke režnje češnjaka bez ljuske. Kako to izgleda?

Pogledajte njenu objavu OVDJE

Uskoro je njen post postao pravi viralni hit, a podijeljen je preko sto tisuća puta. Mnogi su, čini se odahnuli, barem ako je suditi prema komentarima u kojima ističu kako će ima ova tehnika olakšati život.  

A neki su dobili i inspiraciju za kuhanje pa su podijelili neke recepte s čenjakom. Sada se, složili su se, priprema obroka s češnjakom, čini znatno jednostavnija, barem kada je riječ o čišćenju ove namirnice. Vrijedi pokušati! 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blokirani
22:41 19.06.2019.

more sa gen manipuliranim cesnjakom. ajd oguli tako ovaj nas bosanski. more malo sutra

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?