JEDNOSTAVNO

Kada ste zadnji put očistili napu u kuhinji? Evo kako što lakše obaviti taj posao uz samo jedan proizvod

07.09.2020.
u 16:54

Čišćenju sudopera, pećnica i štednjaka posvećuje se pozornost, ali kada je riječ o napi, taj uređaj mnogi zanemaruju ne razmišljajući kako se u njima nakuplja masnoća i prljavština, ali i zagoreni ostaci hrane. Kako prenosi Mirror, jedna žena otkrila je kako je očistiti što jednostavnije, bez ulaganja puno slobodnog vremena.

Oduševljena rezultatima, Sarah je podijelila ovu metodu čišćenja na Facebooku, a kako tvrdi, potrebna vam je samo jedna stvar – tableta za perilicu posuđa. "Htjela sam očistiti kuhinjsku napu, ali ništa nije odrađivalo posao. Ni vruća voda sa sapunom ni odmašćivač... Mislila sam probati još koristeći soda bikarbonu i ocat, ali sjetila sam se trika s tabletom za perilicu posuđa. Nestvarno je kako dobro skida mrlje!"

Sarah je prvo skinula otvore s nape i stavila ih u sudoper. Od tablete i tople vode napravila je pastu, a zatim očistila otvore. Nakon što je dobro utrljala proizvod, isprala ga je vodom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije