Treba jedna stvar

Jednostavnim trikom 'spasite' stari kruh, bit će opet odličan!

30.05.2020.
u 14:20

Kruh je u pravilu namirnica koja se brzo kvari i suši. No, jedna je domaćica otkrila kako stari kruh ponovno napraviti svježim, a treba vam samo malo vode, prenosi Daily Mail.

Judy je na svom Facebook profilu otkrila kako kruhu starom nekoliko dana ponovno vratiti svježinu. “Ne volim bacati hranu i stari kruh mi je uvijek problem. Onda mi je mama otkrila kako se nekad radili, probala sam i to stvarno funkcionira”, napisala je u svojoj objavi. Sve što trebate napraviti je kruh namočiti u vodu, sve dok nije potpuno mokar. Zatim ga stavite u zagrijanu pećnicu na nekoliko minuta i ponovno će biti svjež. “Kao da ste ga upravo kupili iz pekare.

Tako svjež, ali i ukusan”, podijelila je Judy. Također je za najbolje rezultate preporučila da se pećnica zagrije na 200 stupnjeva. Ljudi su oduševljeni njezinom jednostavnom idejom. “Nedavno sam bacila stari kruh, više to neću raditi”, komentirala je jedna korisnica. “Odmah ću ovo isprobati”, glasio je drugi komentar. Neki su predlagali i svoje ideje. “Samo ga stavite u pećnicu iznad posude s vodom. Funcionira jednako dobro”, komentirala je jedna korisnica.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije