MOŽE SE

Jednostavan način da se riješite ružnih žutih mrlja od znoja na bijeloj odjeći

15.02.2019.
u 18:35

Nanesite na mrlju i pospite sodom bikarbonom. Iščetkajte četkom i ostavite tako oko sat vremena.

Uklanjanje tvrdokornih mrlja s odjeće ponekada zna biti zaista zamoran posao. Pronaći savršenu kombinaciju proizvoda i metode kako ukloniti mrlje koje nakon običnog pranja i dalje pokazuju svoju prisutnost, mnogim će domaćicama zadati glavobolju. 

Upravo stoga mnoge su žene "udružile" u raznim grupama na Facebooku kako bi podijelile svoja iskustva i savjete za čišćenje i tako pomogle jedni drugima. Jedna je majka otkrila kako je muku mučila s ružnim znojnim mrljama koje nije mogla ukloniti s bijele majice. Nakon što je satima pretraživala na internetu, isprobala je kombinaciju koja je donijela željene rezultate. Na svom blogu One good thing podijelila je savjet... 

 



Potrebno vam je sredstvo za pranje posuđa koje uklanja masne mrlje, soda bikarbona, hidrogen peroksid i četka za odjeću, može poslužiti i četkica za zube. 

Ovisno o tome koliko odjeće perete u isto vrijeme, kombinirajte jedan čep tekućeg deterdženta za pranje posuđa i dva hidrogen peroksida u posudi. Promiješajte. 

Nanesite na mrlju i pospite sodom bikarbonom. Iščetkajte četkom i ostavite tako oko sat vremena.

  Nakon toga operite uobičajeno i mrlje će nestati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije