Potraga

Danas se nastavlja potraga za četvrtim nastradalim studentom

potraga
Foto: VL FOTO
1/3
19.12.2015.
u 21:42

Mladić D.R. (1995) se uspio spasiti, dok su nastradale dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i T. V. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.).

Prvi ronilački par će u potragu krenuti oko 10 sati, kazao je Zoran Mlaho načelnik Interventne službe spasavanja Mostar.

Prema njegovim riječima, pronalazak tijela se očekuje oko podneva.

"Najvjerovatnije je jedna osoba ispala prilikom slijetanja automobila. Desna strana automobila je oštećana i to je vrlo moguće, dok je postoji samo mala mogućnost da je tijelo ispalo prilikom jučerašnjeg izvlačenja automobila", kazao je Mlaho.

Vozilo s tijelima dvije djevojke i jednoga mladića izvučeno je u subotu oko 19 sati, nakon čega je prestala potrega, prije svega zbog teško pristupačnog terena, noći i umora spasitelja.

Najveći dio posla oko izvlačenja vozila iz Neretve odradila je ekipa Extreme Explorera koji su locirali i zakačili vozilo za sajle od dizalice, dok današnju potragu preuzimaju pripadnici Saveza gorskih službi spašavanja u BiH na čelu s Interventom spasilačkom službom (ISS) Mostara.

Nesreća se dogodila u subotu ujutro oko 10 sati kada je vozilo marke Škoda Fabia, vinkovačkih registarskih oznaka, prednjim dijelom udarilo u brdo nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u Neretvu.
Stradali su bili studenti Sveučilišta u Mostaru i bili su na putu za Hrvatsku kako bi s obiteljima proveli nadolazeće blagdane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije