NEUGODNO ISKUSTVO

Izvrijeđali goste nakon večere: 'Nitko me u životu nije nazvao ološem'

12.01.2018.
u 21:25

Idući put ćemo zaštititi svoje mušterije od ološa, poručio je restoran nakon lošeg komentara

Osoblje restorana u Engleskoj izvrijeđalo je par koji se žalio na hranu nakon romantičnog izlaska, pišu britanski mediji.

Jason i Jo Savage posjetili su restać The Oven u Middlesbroughu u srijedu, ali ih obrok nije baš oduševio. 

- Salata nam nikad nije stigla, mislila sam da su škampi gumeni, a moj suprug rekao je da može vidjeti mast u pohanom mesu sa sirom - rekla je Jo.

Restoran im je nakon žalbe vratio novac, ali se Jo, još uvijek uznemirena nakon odlaska, na Facebooku raspisala o katastrofalnoj večeri, piše Metro. Tada se oglasilo osoblje restorana izvrijeđavši goste.

- Kad ste stigli, konobar vas nije htio poslužiti na temelju vašeg izgleda, ali unatoč našem zdravom razumu ipak jesmo - napisali su u odgovoru, spočitnuvši također Jo što se žalila nakon što je pojela šest od osam škampa te što ih je napala na Facebooku nakon što su im vratili novac.

- Naučili smo lekciju, uvijek vjerujte svom razumu, idući put ćemo zaštititi svoje mušterije od ološa - zaključili su.

Jedan menadžer rekao je da je restoran jednostavno reagirao na komentare za koje kaže da ih nitko u ugostiteljstvu ne bi prihvatio. Jo pak kaže da su komentari o njihovom izgledu prevršili mjeru.

- Nosila sam džemper boje breskve sa zavrnutim rukavima, koji je bio potpuno novi, te sjajne crne kožne hlače i čizme, koji su također bili potpuno novi - rekla je Jo, dodajući da je i Jason bio dostojno odjeven.

- Nitko me u životu nije nazvao ološem - dodaje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?