mostar

Izložba radova pacijenata Klinike za psihijatriju SKB Mostar

17.12.2019.
u 15:12

Izložba radova, koje su izradili pacijenti s Klinike za psihijatriju SKB Mostar, će se održati u četvrtak, 19. prosinca 2019. godine od 9.00 do 12.00 sati u predvorju glavne zgrade Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na Bijelom Brijegu. Na izložbi će biti predstavljene brojne rukotvorine, od nakita, slika, grafika, keramičkih, pletenih i ostalih eksponata koje su izradili sami
pacijenti.

Radovi su nastali tijekom radno-okupacijske terapije Odjela socijalne psihijatrije, Odjela za produženo liječenje kroničnih stanja, Odjela za alkoholizam i druge bolesti ovisnosti, Odjela dnevne bolnice za odrasle i Odjela dnevne bolnice za djecu i adolescente, priopćeno je sa SKB Mostar. 

Izložba je prodajnog karaktera, a novac će biti utrošen u kupovinu potrošnog materijala za nastavak rada u radno-okupacijskoj terapiji.

Na izložbi će biti nazočni voditelji radno-okupacijske terapije Klinike za psihijatriju od kojih će novinari moći dobiti izjavu tijekom cijelog vremena trajanja izložbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?