uputio brzojav sućuti

Izetbegović osudio napad terorista u Afganistanu

Bakir Izetbegovic
23.07.2016.
u 16:33

Duboko nas je potresla vijest o brutalnom udaru terorista samoubojica na Kabul tijekom protesta manjinskih Hazara, o desetinama poginulih i stotinama ranjenih - kazao je Izetbegović

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uputio je brzojav sućuti predsjedniku Islamske Republike Afganistan Ashrafu Ghaniju nakon brutalnog napada terorista u Kabulu.

- Duboko nas je potresla vijest o brutalnom udaru terorista samoubojica na Kabul tijekom protesta manjinskih Hazara, o desetinama poginulih i stotinama ranjenih - kazao je Izetbegović, prenosi Fena.

Podvukao je da Predsjedništvo BiH najoštrije osuđuje taj podli i bezumni čin ubijanja nevinih ljudi, dodajući da se u BiH s velikom pažnjom prate događaje u ovoj zemlji, jer i pripadnici Oružanih snaga BiH daju doprinos u borbi za uspostavljanje mira i sigurnosti u Afganistanu kroz misiju ISAF.

- Ostajemo čvrsto opredijeljeni za podršku Vama i Vašoj Vladi u borbi protiv svih oblika terorizma, i težnjama za uspostavljanje mira i sigurnosti - naglasio je Izetbegović.

Uz izraze iskrene sućuti, zamolio je predsjednika Afganistana da suosjećanje prenese obiteljima stradalih, a ozlijeđenima želje za što brži oporavak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije