Komšić:

Izetbegović nije učinio ništa loše u Novom Pazaru

Željko Komšić
30.07.2016.
u 14:26

Predsjednik Demokratske fronte i bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, smatra da Bakir Izetbegović nije učinio ništa loše i da nije bilo razloga za reakcije u Srbiji nakon njegovih jučerašnjih izjava.

Podsjećamo, predsjedatelj Predsjedništva jučer je u Novom Pazaru s ovim gradom uporedio Banjaluku, što je izazvalo brojne reakcije političara u Srbiji.

Komšić kaže da u takvim izjavama nije bilo elemenata za bilo kakvo narušavanje odnosa dvije države.

''Mislim da Bakir Izetbegović nije uradio ništa loše niti je uradio bilo šta što bi moglo remetiti odnose dvije zemlje. Sasvim je druga stvar što Aleksandar Vulin, ali i pojedini ministri koriste svaku priliku ma kako besmislena bila, da glume opasne jastrebe'', rekao je Komšić za N1.

Delegacija iz Sarajeva jučer posjetila Gradsku upravu Novog Pazara i razgovarala s predstavnicima lokalne samouprave. Tijekom tog susreta je istaknuto da su tradicionalno jake veze i jaka suradnja Sandžaka i Bosne i Hercegovine i biće jače uspostavljanjem ekonomske suradnje.

Kako je priopćeno iz novopazarske Gradske uprave, Izetbegović je pri susretu s gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim suradnicima istakao da konkretiziranje veza na ekonomskom planu predstavlja zajedničku dobrobit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije