žuti meteoalarm

Izdano upozorenje za BiH zbog grmljavinskog nevremena

23.06.2019.
u 15:42

Za nedjelju je meteoalarm na snazi u svim dijelovima BiH osim za područje Bihaća. Za mostarsku regiju upozorenje je izdano i zbog visokih temperatura.

Meteoalarm je za danas i sutra izdao žuto upozorenje za gotovo cijelu Bosnu i Hercegovinu zbog grmljavinskog nevremena.

Za nedjelju je meteoalarm na snazi u svim dijelovima BiH osim za područje Bihaća. Za mostarsku regiju upozorenje je izdano i zbog visokih temperatura.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, danas je u zemlji umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuje i u ostalim djelovima, javlja N1.

Ponegdje uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjeren, na trenutke i pojačan promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 21 do 27, na jugu do 31 stupanj.

U ponedjeljak se takođe prognozira umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Prijepodne s kišom ili lokalnim pljuskovima u sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Poslijepodne, padaline se očekuju i središnjim djelovima Bosne.

U višim djelovima Hercegovine poslijepodne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna od 19 do 24, na jugu od 24 do 28 stupnjeva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije