ZAHTJEV OSJEČKOG SUDA

Izdan nalog za raspisivanje tjeralice za Zdravkom Mamićem

12.06.2018.
u 14:58

Nalog je poslao, potvrđeno nam je, Županijski sud u Osijeku, na adresu PU osječko-baranjske. Čim policija zaprimi taj nalog, pojašnjeno nam je, postupit će po zahtjevu suda

Izdan je u utorak dopodne nalog za raspisivanje tjeralica za Zdravkom Mamićem, i to istodobno i za domaću i za međunarodnu tjeralicu te za europski uhidbeni nalog. 

Nalog je poslao, potvrđeno nam je, Županijski sud u Osijeku, na adresu PU osječko-baranjske. Čim policija zaprimi taj nalog, pojašnjeno nam je, postupit će po zahtjevu suda.

Raspisivanje tjeralice za Mamićem tako je samo pitanje sata. Kada postane "lice s tjeralice", neće moći kročiti ni u jednu od 192 zemlje svijeta, koliko ih je članica Interpola.

Zdravko Mamić prije tjedan je dana otišao u Međugorje, očito sluteći kako će biti nepravomoćno osuđen za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama.   

Kažnjen je sa 6,5 godina zatvora, zbog čega mu je određen i istražni zatvor. Presuda je izrečena dan nakon njegova odlaska pa je tako postao i bjegunac. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?