RAZOČARANA

Izbezumljen muškarac: Moja žena ne može se pomiriti s tim da će roditi sina

07.02.2019.
u 17:15

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu UZV-om otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje se odmah promijenilo i prasnula je u plač.

Mladi budući otac na Redditu napisao je kako ima problem sa svojom trudnom suprugom. 

Ona je, naime, željela postati majka djevojčice, no u 20. tjednu je doznala da će roditi dječaka. To ju je toliko pogodilo da je nakon informacije o poslu djeteta odmah prasnula u plač i plakala je danima nakon toga, napisao je muškarac koji na toj društvenoj mreži traži pomoć i savjet ostalih korisnika.

Naveo je i kako se njegova supruga šalila da "ako bude dječak da će ga vratiti natrag", no smatrao je to šalom koja će s vremenom nestati. Ipak, njena reakcija nakon što je doznala spol djeteta otkrila mu je koliko je istine u njenim riječima, odnosno, razočaranju zbog toga što će postati majka dječaka. 

Bila je uvjerena da je zanijela djevojčicu. Kada je liječnik na pregledu UZV-om otkrio spol djeteta, njeno raspoloženje se odmah promijenilo i prasnula je u plač. Muškarac je opisao kako je mislio da je njena rekacija pretjerana zbog hormona, no kako se to nastavilo i idući dan i dane nakon toga i ukupno mjesec dana nakon što su doznali spol, sada, tvrdi, postaje već jako čudno. 

Pojasnio je i kako otada njegova supruga ne želi čuti ništa vezano za trudnoću i dijete. To je tema o kojoj više ne želi razgovarati, navodi u svom postu ukojem pojašnjava da on svoje nerođeno dijete voli više od ičeg na svijetu i nije mu važno kojeg je spola. 

Na njegov post reagirali su mnogi, većinom navodeći kako ponašanje njegove supruge nije u redu te da svakako s njom treba razgovarati i čak potražiti i stručnu pomoć. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?