neum

Izaslanstvo HDZ-a BiH nazočilo na 21. Etnofest-u Neum 2016

Neum
22.08.2016.
u 11:27

Sinoć je na plaži hotela Zenit u Neumu održan 21. Hrvatski glazbeni festival (HGF) Etnofest Neum. U ime organizatora i domaćina festivala, nazočnima se obratio načelnik općine Neum dr. Živko Matuško te brojnim uglednicima iz kulturnog, političkog i javnog života Neuma i regije zaželio ugodnu večer, te se zahvalio svima koji su pomogli da se festival ove godine održi.

Visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem uz mnoge stranačke dužnosnike sa svih razina vlasti, od državne i federalne do županijske i općinske nazočili su ovome događaju.

21. HGF "Etnofest Neum", u jedini bh. grad na moru privukao je mnogobrojne posjetitelje te izvođače sa hrvatske glazbene scene kao što su: Mate Bulić, Vlado Kalember, Zdravko Škender, Livio Morosin, Trio Gušt, Dalmatino, Ivana Banfić, Zoran Jelenković i mnogi drugi.

Organizatori ovog prepoznatljivog festivala su općina Neum, Hercegovačko-neretvanska županija i Umjetnička organizacija HIPI HOP iz Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije