OPORAVLJA SE OD SUDARA

Iz KBC-a Osijek oglasili se o zdravstvenom stanju Marija Banožića

14.11.2023.
u 14:22

"Klinički pregledi i učinjene pretrage ukazuju na blago poboljšanje zdravstvenog stanja. Gospodin Banožić je pri svijesti, uz i dalje prisutnu intenzivnu terapiju i nadzor", izvijestili su iz Ravnateljstva KBC-a Osijek

Donedavni ministar obrane Mario Banožić oporavlja se u Kliničkom bolničkom centru Osijek od posljedica teške prometne nesreće koju je izazvao u subotu ujutro kod Vinkovaca, a gdje je poginuo 40-godišnjak iz obližnje Privlake.

"Gospodin Mario Banožić i dalje je smješten u Jedinici intenzivnog liječenja. Klinički pregledi i učinjene pretrage ukazuju na blago poboljšanje zdravstvenog stanja. Gospodin Banožić je pri svijesti, uz i dalje prisutnu intenzivnu terapiju i nadzor", izvijestili su iz Ravnateljstva KBC-a Osijek.

Podsjetimo, Banožić je pretrpio višestruke ozljede, među kojima se ističe trauma glave, odnosno nagnječenje mozga.

Iako se pojavila informacija da je Banožić u induciranoj komi, iz osječke bolnice nam kažu da to nije točno, no navode da se i dalje ne sjeća prometne nesreće, što je "normalno u takvim slučajevima". Takvo bi stanje, pretpostavljaju, moglo potrajati još nekoliko dana.

Mario Banožić, bivši ministar obrane, od subote se nalazi u KBC-u Osijek nakon teške nesreće u kojoj je smrtno stradao 40-godišnji Goran Šarić, dok su Banožiću utvrđene teže ozljede. 

Protiv Banožića je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, a policija je izvijestila kako je do nesreće došlo nakon što je Banožić u svom automobilu krenuo pretjecati kamion pa se sudario s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije