Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Ivanić primio zamjenika pomoćnika državnog tajnika SAD Hoyta Yeea

Ivanić
05.12.2016.
u 19:56

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić razgovarao je sa zamjenikom pomoćnika državnog tajnika Sjedinjenih Američkih Država Hoytom Yeeom o političkoj situaciji u BiH i njenom europskom putu.

Predsjedatelj Ivanić informirao je zamjenika pomoćnika državnog tajnika SAD-a Yeea o unutarnjim prilikama u BiH i želji da tijekom predsjedavanja u političku raspravu vrati teme koje će ubrzati europski put BiH. Podsjetio je da BiH ulazi u novu fazu kada će se njeni politički akteri baviti odgovaranjem na pitanja iz Upitnika Europske komisije, koji u BiH dolazi u petak, 9. prosincaa.

Ivanić je istakao zadovoljstvo činjenicom da je Predsjedništvo BiH usuglasilo dokument „Pregled obrane“, ali i upozorio da je izvjesno da će pitanje rješavanja problema knjiženja vojne imovine potrajati.

Zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a Hoyt Yee istakao je važnost donošenja dokumenta „Pregled obrane“ koji je pokazao da je u BiH moguć dogovor.

Hoyt Yee je tijekom razgovora s predsjedateljem Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem naglasio da je iduća godina izuzetno važna za mnoge reforme koje treba da omoguće bolji život građanima BiH, priopćeno je iz Pres-službe Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije