Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Ivanić primio akreditivna pisma veleposlanice Kraljevine Maroko za BiH

xcy
03.04.2017.
u 16:35

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić primio je akreditivna pisma novoimenovane veleposlanice Kraljevine Maroko za BiH Nour El Houda Marrakchi.

Ivanić je, izražavajući dobrodošlicu veleposlanici Marrakchi, iskazao zadovoljstvo zbog dobrih i prijateljskih odnosa između dvije zemlje. Posebno je naglasio potrebu intenziviranja ekonomske suradnje u obostranom interesu.

Informirao je veleposlanicu Kraljevine Maroko o unutarnjo-političkoj situaciji u zemlji, s posebnim akcentom na put BiH ka Europskoj uniji.

Tijekom susreta iskazan je interes za unaprjeđenje suradnje u svim oblastima, posebno poljoprivredi, turizmu, industriji, kulturnoj i naučnoj suradnji te drugim oblastima.

Razgovarano je i o razmjeni posjeta na svim nivoima, posebno na najvišem, između dvije zemlje te o mogućnosti potpisivanja sporazuma i ugovora koji bi unaprijedili suradnju između BiH i Kraljevine Maroko.

Veleposlanica Marrakchi je izrazila spremnost da tijekom mandata radi na unaprjeđenju odnosa između BiH i Kraljevine Maroko, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije