Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Ivanić o reviziji protiv Srbije: Odgovarat ću na svaku provokaciju

Mladen Ivanić
09.02.2017.
u 15:41

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić smatra da će najveće političke poslijedice imati oni koji su “zakuvali” priču oko revizije tužbe BiH protiv Srbije za agresiju i genocid.

“Ja niti jednu takvu situaciju nisam proizveo, ni jednu jedinu, ali Boga mi ću odgovarati na svaku situaciju, kada netko izbaci provokaciju, i očekuje da svi drugi sagnu glavu, nemoguće je tako”, rekao je Ivanić.

Ivanić, kako prenosi portal Vijesti.ba, kaže da stvar nije nimalo naivna, i da su oko toga suglasni svi sa kojima je razgovarao, a tvrdi, razgovarao je sa svim relevantim faktorima, te pita što se očekuje od političkih predstavnika srpskog naroda ako se u kontinuitetu pred njih stavljaju različite političke teme.

“Počnimo od Dana RS, pa svaki dobar pokušaj da se nadje kompromis riješava se državnim udarom. Pa se svaki drugi dan netko zbog političkih, ne zbog korupcijskih afera, poziva u Sud i Tužiteljstvo”, kaže Ivanić, te postavlja pitanje “Gdje je kraj?”.

Ivanić je podsjetio da je PDP ponudio deklaraciju u kojoj se kaže da ne treba ići u nove provokacija u kojoj svaka strana treba učiniti ustupke.

“Nudimo da se RS neće ići s referendumom, ako i to nije kompromisno riješenje, ja moram pitati još jednom pa gdje je kraj” kazao je Ivanić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?