UŽIVA S PRIJATELJICAMA

Iva Majoli pokazala vitku figuru i preplanuli ten, javila se legendarna tenisačica: 'Predivne'

06.08.2022.
u 17:10

Nova objava oduševila je Ivine pratitelje pa su u komentarima uputili komplimente, a javila se i njezina kolegica, bivša tenisačica Monika Seleš. ''Voljela bih da sam i ja tamo!'', napisala je Monika te stavila tri emotikona srca.

Bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa, a danas izbornica Hrvatske ženske teniske reprezentacije, Iva Majoli (44) trenutno odmara na Jadranu u društvu prijateljica, a otkrila je kako je posljednja lokacija na kojoj su se usidrili otok Saplun. Iva je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s dvije prijateljice na brodu. Tri dame pozirale su u bikinijima, a Majoli je odabrala dvodijelni kupaći kostim u zelenoj boji koji je naglasio njezinu vitku figuru i preplanuli ten.
Nova objava oduševila je Ivine pratitelje pa su u komentarima uputili komplimente, a javila se i njezina kolegica, bivša tenisačica Monika Seleš. ''Voljela bih da sam i ja tamo!'', napisala je Monika te stavila tri emotikona srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)


''Ljepotice'', ''Besprijekorne dame'', ''Predivne'', ''Kakve mačke'', ''Lijepe žene'', ''Uživajte'', pisalo su pratitelji. Podsjetimo, Iva je nedavno potvrdila da s jednim Talijanom čije ime za sada ne želi otkriti javnosti. Premda o novoj ljubavi dosad nije za medije govorila o svom životu, u razgovoru za Story otkrila je čime ju je osvojio. - Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini - kazala je Majoli.  U intervjuu je progovorila i o kćeri Miji (16)  koju je dobila s bivšim suprugom Stipom Matićem. - Od mene je naslijedila tvrdoglavost. Kad nešto zacrta, u tome će biti ustrajna do kraja. Prava Škorpionka! Takva sam i ja. Kad nešto odlučim, počevši od uspjeha u sportu - moralo se ostvariti - istaknula je Majoli. Podsjetimo, Iva je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak potrajao je šest godina. Marić je u veljači 2012. podnio papire za razvod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije