UO UNO

Ističe mandat ravnatelju UNO, data suglasnost za raspisivanje natječaja za tu poziciju

uno bih
26.01.2016.
u 19:01

UO UNO danas je donio odluku o pokretanju procedura za uspostavu Carinske ispostave Neum

Upravni odbor Uprave za neizravno oporezivanje BiH usvojio je danas Odluku o utvrđivanju privremenih koeficijenata za raspodjelu sredstava s jedinstvenog računa za razdoblje siječanj - ožujak 2016. godine.

Prema usvojenoj odluci, utvrđeni su koeficijenti raspodjele prema kojima u prvom kvartalu ove godine Federaciji BiH pripada 63,57 posto prihoda, Republici Srpskoj 32,88 posto, a Brčko Distriktu 3,55 posto.

Upravni odbor usvojio je danas Odluku o utvrđivanju uvjeta za carinski terminal temeljem koje trebaju biti otklonjeni postojeći nedostaci u funkcioniranju i upravljanju carinskim terminalima.

Na današnjoj sjednici članovi UO podržali su inicijativu Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa za pokretanje postupka izmjena i dopuna Zakona o trošarinama u BiH koje se odnose na takozvani plavi dizel, uz zaključak da se formira radna skupina koja će ponuditi sveobuhvatno rješenje zakonskih izmjena u oblasti trošarina.

UO UNO danas je donio odluku o pokretanju procedura za uspostavu Carinske ispostave Neum.

- Upravni odbor danas je obaviješten o skorom isteku mandata ravnatelja UNO, te je data suglasnost da se pokrenu procedure u Vijeću ministara BiH za raspisivanje natječaja za tu poziciju, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?