SRBIJANSKA PREMIJERKA

Isplivala snimka Brnabić iz 2010. kako nedozvoljeno glisira na Krku: 'Malo sam brže krenula'

ana Brnabić
VASILY FEDOSENKO/REUTERS/PIXSELL
14.08.2022.
u 11:32

Srbijanska premijerka Ana Brnabić nedavno je izjavila kako od ulaska u Vladu 2016. nije posjetila Hrvatsku i kuću na otoku Krku s kojeg je njen djed. Nedugo nakon toga, ponovno je isplivala snimka Brnabić iz 2010. godine kada ju je policija uhvatila u nedozvoljenom glisiranju. 

- Za mene nije dobro u ovom trenutku da ljetujem u Hrvatskoj - izjavila je nedavno.

Inače, Brnabić je naslijedila imovinu u Staroj Baškoj na Krku, i to zbog djeda po ocu, Antona Brnabića, koji je tamo rođen te je Hrvat po nacionalnosti. Služio je kao vojni časnik, piše Morski.hr, a tijekom Drugog svjetskog rata se borio s jugoslavenskim partizanima, nakon čega je bio pretpukovnik u vojci. 

Za vrijeme jednog ljetovanja 2010. godine, Anu Brnabić koja tada nije bila javna osoba snimila je kamera Nove tv, i to zbog nedozvoljenog glisiranja. 

Naime, pomorska policija bila je u uobičajenoj kontroli plovidbe kada je uhvatila Brnabić kako glisira na manje od 300 metara od obale, zbog čega se pokušala opravdati. 

- Krenuli smo čamcem uobičajeno na ovu plažu, gdje nema puno kupača. Kad smo krenuli tamo prema mulu, malo sam brže krenula - opravdavala se tada Brnabić, pa platila kaznu. 

Komentara 1

IJ
I ja tebi
13:40 14.08.2022.

Ona ima sise 😱

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?