TKO JE OTAC?

Išla je na spojeve s dvojicom s Tindera i zatrudnila: Evo što je odlučila!

15.04.2019.
u 16:50

Nekoliko tjedana dopisivala se s Jeffom, a onda su se odlučili naći i na spoju. Sve je te večeri prošlo savršeno. Čak su i izmijenili poljubac na odlasku.

Mnogi traže partnera ili partnericu na popularnoj aplikaciji za online upoznavanje, Tinder. Ali i mnogi dožive neke čudne situacije pritom. 

Jedna žena, u dobi od 36 godina, odlučila je da je vrijeme da pronađe partnera u svom životu, skrasi se i osnuje obitelj.

Odlučila je potragu započeti na Tinderu. Nekoliko tjedana dopisivala se s Jeffom, a onda su se odlučili naći i na spoju. Sve je te večeri prošlo savršeno. Čak su i izmijenili poljubac na odlasku.

No, Jeff se idući dan nije javio pa je 36-godišnjakinja odlučila ne gubiti vrijeme i potražiti drugog. Naišla je na muškarca imena Darryl i počela komunikaciju s njim. 

Dogovorili su izlazak u lokalni kafić i taj je susret prošao odlično. 

Pomislila je kako bi taj muškarac bio odličan "materijal" za obitelj i odličan otac, no tada je dobila poruku od "zaboravljenog "Jeffa. Ispričao joj se na nejavljanju i pojasnio kak oje imao jako puno poslovnih obveza i nije stigao. Neodlučna žena, nije znala koji muškarac joj se više sviđa te je odlučila neko vrijeme izlaziti s obojicom dok ne "raščisti"  misli.

Trajalo je to nekoliko tjedana, a kako je prolazilo vrijeme, tako su i njihovi odnosi išli na višu razinu. Tijekom tog vremena, žena je spavala i s jednim i drugim i obojicu je upitala što misle o obiteljskom životu i žele li djecu u budućnosti. I jedan i drugi su odgovorili kako ne žele djecu i to ju je razočaralo. Donijela je odluku da nijedan nije muškarac za nju, jer ona želi obitelj. No, mjesec dana nakon te odluke doznala je da je trudna.

Nije znala s kojim od te dvojice muškaraca. Odlučila je da neće reći nijednome od njih da je trudna, ionako nisu htjeli djecu pa je svojoj obitelji rekla da je koristila spermu donora i tako zatrudnila. Rodila je dječaka i odlučila kako će ga odgajati sama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?