mjere štednje

Hrvatski trener se na službenom kanalu kluba obrušio na upravu: Ovo mi nije rečeno kad sam prihvatio posao

28.08.2021.
u 09:48

Trener Torina Ivan Jurić napao je predsjednika Urbana Caira, inzistirajući na tome da "nije bio svjestan da klub štedi i da nema namjeru ulagati i kupovati nove igrače."

Jurić je napustio Veronu upravo zbog toga što nije više želio gledati kako mu uprava kluba svakoga ljeta rasprodaje ekipu, ali to mu se dogodilo i u novom klubu.

Uoči susreta Serie A s Fiorentinom Jurić je svoju frustraciju iskalio na službenom kanalu Torina.

"Fiorentina je krenula putem ulaganja, dok mi pokušavamo smanjiti troškove, unatoč činjenici da se ova ekipa dva puta u posljednje dvije sezone u zadnji trenutak spašavala od ispadanja. To je legitimno, izgubili smo mnogo novca tijekom pandemije, ali moj stožer i ja nismo bili svjesni da klub ovoliko štedi. Bio sam iznenađen. Za ovakvu situaciju nisam znao kad sam prihvatio posao, ali i dalje je to najstimulativniji izazov koji sam ikada imao u karijeri", kazao je Jurić pa je dodao:

"Ovo je velik izazov. Izgubili smo važne igrače, neki su se i ozlijedili, a dobili smo samo neka nova imena koja su stigla na posudbu. Prihvaćam situaciju, ali nje nisam bio svjestan."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?