Naša TV započela s emitiranjem programa

Hloverka: Jako je važno njegovati materinski jezik

tv
14.03.2016.
u 21:01

Emisijom "Dobar dan Hercegovino" danas u 17.30 sati započelo je emitiranje programa Naše TV, privatne televizije na hrvatskom jeziku sa sjedištem u Mostaru.

Prva gošća voditeljice Ane Lukač bila je glavna urednica Naše TV Hloverka Novak Srzić. 

"Ja sam tu već šest mjeseci i pratim sve medije u BiH. Nažalost, mogu reći da je ovo područje bilo medijski zanemareno i Naša TV će do nadoknaditi. Mislim da će naši gledatelji biti zadovoljni programom koji ćemo ponuditi. Mi ćemo svaki dan proizvoditi tri sata informativnog programa, tako da će ovi vrijedni ljudi s područja Hercegovine moći vidjeti što rade, kreiraju i čime se bave, kazala je Hloverka Novak Srzić.

Ona je istaknula kako je važno što Naša TV emitira program na hrvatskom jeziku. 

"Bosna i Hercegovina je zemlja tri konstitutivna naroda. Hrvati već dugo vremena traže kanal na materinskom jeziku u sklopu Javnog RTV servisa. Ja mislim da ćemo mi kao Naša TV pridonijeti da se taj kanal ustanovi i on se mora ustanoviti. Veoma je važno njegovati materinski jezik", komentirala je glavna urednica Naše TV. 

Nakon emisije “Dobar dan Hercegovino”  emitiran je Dnevnik u 19:00 sati i dijaloška emisija u 20:00 sati. Ostatak programa bit će ispunjen video spotovima i reklamama, Naše TV vremenom planira proširenje programa novim sadržajem svakog mjeseca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije