mostar

Herceg uručio donaciju za Studentski dom za siromašne studente

herceg - dom
12.09.2016.
u 12:55

Herceg je izrazio zadovoljstvo napretkom radova, kazavši kako će Vlada, sukladno mogućnostima, nastaviti podupirati projekt izgradnje Doma

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg posjetio je gradilište Studentskog doma za siromašne studente u Mostaru i uručio donaciju Vlade namijenjenu nastavku izgradnje tog značajnog objekta.

Zahvaljujući na donaciji fra Iko Skoko, voditelj radova, kazao je kako je do sada na izgradnju utrošeno više od milijun KM, a završetak ovisi o daljem priljevu sredstava.

„Pozitivno je da radovi od početka nisu obustavljani te iz dana u dan napreduju. No, da bi objekt bio useljiv potrebno je još dosta novca. Nadam se kako će humani ljudi, kao i do sada, nastaviti podržavati ovaj projekt“, kazao je fra Iko, dodajući kako će Dom pod svoje okrilje moći primiti 150 studenata koji nisu u mogućnosti plaćati troškove studiranja.

Predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo napretkom radova, kazavši kako će  Vlada, sukladno mogućnostima, nastaviti podupirati projekt izgradnje Doma.

Inače, u sklopu objekta, pored Studentskog doma koji će moći primiti 150 studenta slabijeg imovnog stanja, planirana je i javna kuhinja, te Međunarodni centar za dijalog, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?