Konferencija o bežičnim tehnologijama

Herceg: U turističkom sektoru vidimo velike razvojne mogućnosti Županije

herceg turizam
13.04.2016.
u 15:59

Pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, a u organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, danas je u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru održana stručno-edukativna konferencija o bežičnim tehnologijama u turizmu i ugostiteljstvu.  

Obraćajući se nazočnima, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ istaknuo je kako je Vlada prepoznala značaj i tematiku konferencije, te  poduprla njezino održavanje.

„Naše opredjeljenje za razvitak turizma zasigurno nije samo deklarativno jer ovaj saziv Vlade upravo u turističkom sektoru vidi velike razvojne mogućnosti Županije koje će, siguran sam, biti prepoznate i na pravi način valorizirane i kroz dokument integrirane Strategije razvitka Županije, čija je izrada u tijeku“, naglasio je predsjednik Herceg, čestitajući ministru Teletoviću i njegovim suradnicima, „jer su kroz organiziranje konferencije vodili računa o gotovo svim interesnim skupinama u sektoru turizma“.

„Vi koji izravno radite u turizmu najbolje znate kako se turistički trendovi ubrzano mijenjaju, kako su gosti sve zahtjevniji, a ono što je nekad bio luksuz danas je standard. Jedan od tih standarda jest i pristup bežičnom internetu o kojemu je riječ na konferenciji, a koji je svima nama zanimljiv kako sa stajališta zadovoljstva gostiju tako i sa stajališta brzog i učinkovitog promoviranja“, kazao je Herceg, izrazivši uvjerenje „kako će konferencija ispuniti očekivanja da, zajedničkim snagama i učeći jedni od  drugih, pronađemo najbolja rješenja za aktiviranje i održivi razvitak turističkih potencijala Županije“.

„Hercegovačko-neretvanska županija, od sjevera do krajnjeg juga, ima velike potencijale za jači razvitak turizma, ali očekuje nas puno posla kako bi te potencijale stavili u punu turističku  funkciju i stvorili konkurentnu i na širem tržištu prepoznatljivu turističku ponudu. Vjerujem kako je naš zajednički cilj sudjelovati u dugoročnom razvitku turističkog sektora tako da on afirmira pojedinačne destinacije, ali i HNŽ u cjelini“, kazao je Ajdin Teletović, ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, zahvaljujući predsjedniku Hercegu i Vladi, jer su prihvaćanjem pokroviteljstva potvrdili opredijeljenost Vlade za razvitak turizma, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a. 

Konferenciji su bili nazočni i ministri u Vladi: Slađan Bevanda, Suad Hasandedić, Stjepan Krasić, Željko Laketić i dr. sc. Rašid Hadžović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije