predsjednik Vlade HNŽ

Herceg: Nadam se da će Mostar biti buduća destinacija Eurowingsa

herceg
05.10.2017.
u 14:06

Nakon što je ovih dana objavljeno kako je Mostar ušao u uži izbor mogućih destinacija Eurowingsa dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ pozdravio je tu najavu kazavši kako ga je ta vijest izuzetno obradovala, te dodao:

„Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar. Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva. Budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima u vremenu pred nama još snažnije ćemo podupirati rad Zračne luke. Uvjereni smo u to kako će ta ulaganja u konačnici biti na dobrobit građana HNŽ.

Budući da je uprava Eurowingsa odlučila putem glasovanja izabrati destinaciju koju će uvrstiti u ljetni red letenja za iduću godinu pozivam građane da i svojim glasovima podupru dolazak Eurowingsa u Mostar“.

Također je kazao kako će se sutra s predstavnicima Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske održati sastanak na kojem će se, uz ostalo, razgovarati o mogućoj uspostavi leta između Mostara i Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije