Nevenko Herceg

HDZ će u konstituiranju vlasti u HN županiji poštovati izbornu volju bošnjačkog naroda

12.11.2018.
u 11:00

Jedna od rijetkih vlada u BiH koja bilježi pozitivne pomake na svim poljima je Vlada HNŽ-a. Ostvarili su suficit, priprema se proračun za 2019., ali i konstituiranje nove vlasti. S prvim čovjekom Vlade HNŽ-a, premijerom Nevenkom Hercegom razgovarali smo o izborima, izvrsnom rezultatu stranke i njegovu osobnom, daljnjem radu...

Izbori su prošli. Građanima ste položili račun za svoj rad. Kako ste zadovoljni radom Vlade i ocjenom građana?

Podsjetit ću vas kako se ni u neka ranija i, što se tiče Hercegovačko-neretvanske županije, teža vremena nisam ustručavao ocjenjivati rad Vlade kojoj sam na čelu, ali i redovito sam isticao kako će konačnu ocjenu tog rada ipak dati naši građani. Izborni rezultat i potpora građana, kako listi koju sam predvodio tako i meni osobno, daju mi za pravo biti itekako zadovoljan radom Vlade i ocjenom tog rada koju su dali građani. Vlada je tijekom ovoga mandata učinila brojne pozitivne pomake u velikom broju pitanja koja se izravno odnose na svakodnevni život građana, što su oni prepoznali i honorirali kroz izborni proces. Bili smo prva Vlada koja je bila prisutna u svakom dijelu županije, od Ivan-sedla na sjeveru do Ivanice na krajnjem jugu, i podjednako brinula o svim našim jedinicama lokalne uprave, općinama i Gradu Mostaru, što su građani valorizirali značajnom potporom našim kandidatima, a napose meni kao nositelju liste HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a. To svakako godi, ali još više obvezuje da se ukazano povjerenje i opravda. 


Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?