od 25. lipnja samoizolacija

Gužve na granici s RH prije stupanja oštrijih mjera

GO Doljani
Klix.ba
24.06.2020.
u 22:01

Na pojedinim graničnim prijelazima između Bosne i Hercegovine i Hrvatske večeras su zabilježene dulje kolone vozila, piše Klix. Promet je posebice intenzivan na južnim izlazima iz Bosne i Hercegovine. To je bilo za očekivati s obzirom na to da od ponoći svi bosanskohercegovački državljani po ulasku u Hrvatsku moraju biti u 14-dnevnoj samoizolaciji.

Prometna gužva večeras je najveća na Graničnom prijelazu Doljani, Bosanski Brod i Vinjani Donji. Na ostalim izlazima iz Bosne i Hercegovine nisu zabilježene veće gužve. Za očekivati je da se promet još intenzivira tijekom večeri s obzirom na to da mjera o obveznoj samoizolaciji na snagu stupa od ponoći, odnosno 25. lipnja.

Vlasti Hrvatske danas su odlučile uvesti ovu mjeru jer smatraju da epidemiološka slika u Bosni i Hercegovini nije povoljna. Osim državljana Bosne i Hercegovine, u samoizolaciju će morati građani Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Mjera se neće primjenjivati nad osobama koje su samo u tranzitu kroz Hrvatsku, podsjeća Klix.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?