SELEC dodijelo novčanu nagradu

Granična policija nagrađena za uspješnu realizaciju akcije „Bosfor“

GPBiH
05.04.2017.
u 18:32

Graničnu policiju BiH novčano je nagradio SELEC za uspješnu realizaciju međunarodne operativne akcije „Bosfor“, čije su završne aktivnosti u BiH realizirane 22. 3. 2017. godine. U ovoj akciji pod pokroviteljstvom SELEC-a, koja je trajala više mjeseci, sudjelovale su: Turska, Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Albanija, Crna Gora, Srbija, Hrvatska i BiH. Akcijom pod pokroviteljstvom SELEC-a je identificirana organizirana kriminalna skupina koja je krijumčarila državljane Turske preko teritorija BiH u zemlje EU. 

Povodom uspješno realizirane akcije „Bosfor“, odnosno „Kabataš“, kako su je nazvale policijske agencije drugih zemalja koje su u njoj sudjelovale, SELEC je nagradu od 1.800 američkih dolara podijelio policijskim tijelima Turske, Bugarske i BiH. Nagrada od 600 američkih dolara je priznanje SELEC-a za trud i ostvarene rezultate pripadnika GPBiH, priopćeno je iz Granične policuije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?