Lažni moralisti

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić poslao poruku antifašistima: Sijači mržnje i podjela

mario kordić
Fena
11.02.2023.
u 19:17

''Dok Mostar svakodnevno raste, razvija prometnice, infrastrukturu, turizam, obnavlja zaostale ruševine, pojavljuju se lažni moralizatori i falsifikatori načela antifašistima'', napisao je Kordić na društvenim mrežama.

''Predstavljati se antifašistima noseći u rukama simbole jednog od najgnjusnijih totalitarnih režima je za svaku osudu'', poručio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić reagiravši danas objavom na Facebooku na okupljanje antifašista u Mostaru.
Kordić je poručio da Mostar simbol multikulturalnosti i slobode ta da se u ovom slučaju radi o lažnim moralistima. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

Mostar je simbol multikulturalnosti i slobode

Dok Mostar svakodnevno raste, razvija prometnice, infrastrukturu, turizam, obnavlja zaostale ruševine, pojavljuju se lažni moralizatori i falsifikatori načela antifašistima.

Predstavljati se antifašistima noseći u rukama simbole jednog od najgnjusnijih totalitarnih režima je za svaku osudu. Možda bi i ove godine igrokaz koji isti glumci godinama izvode prošao bez reakcije, ali nemoguce je zanemariti gnjusno nazivanje Mostara mjestom neofašizma

Oštro osuđujem takav javni govor, koji ne pripada civiliziranom i demokratskom društvu kojem Mostarke i Mostarci pripadaju. Duboko sam uvjeren smo dovoljno sazreli kao društvo da demaskiramo lažno predstavljanje i sijače mržnje i podjela. Grad koji kao gradonačelnik predstavljam podržava i podržavat ce sve slobode, provoditi reforme, ali i reagirati na zlonamjerne postupke i izjave.

Komentara 2

IJ
I ja tebi
20:54 11.02.2023.

Bravo gospodine Kordiću vaše mišljenje dijele svi normalni građani grada Mostara bez obzira na vjeru ili naciju. Lažni patriota , antifašista , kokošiji mućaka i pogazi od ljudskog roda je uvijek bilo i bit će ali vjerujem svakim danom sve manje .

HA
Habuhabuhabu
21:50 11.02.2023.

Ovima i ovakvima nisu smetali progoni, logori, podjele, niti im je smetao Hitler u izlogu sveučilišne knjižare koji je tu bio izložen godinama. I bolje da se ne javljaju. Samo se blamiraju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?